Мендель назвала «чутками» інформацію про відставку Богдана

Читать на русском
Юлія Мендель, прес-секретар президента Володимира Зеленського, назвала «чутками» інформацію про відставку глави ОП Андрія Богдана.

Юлія Мендель, прес-секретар президента Володимира Зеленського, назвала «чутками» інформацію про відставку глави ОП Андрія Богдана.

«Чутки не коментую», - заявила вона Українській правді у відповідь на прохання прокоментувати інформацію в ЗМІ про те, що 1 серпня Богдан написав заяву про відставку з посади глави ОП за власним бажанням, пише «Слово і Діло».

Інші джерела УП, включаючи неназваних співрозмовників в Офісі президента, поки також не підтвердили відставку Богдана. Один з них зазначив, що таке повідомлення могло бути «жартом Богдана».

Раніше про можливий «жарт» з боку глави ОП також повідомило одне з джерел Радіо Свобода в партії Слуга народу - серед новообраних нардепів.

Крім того, пізно увечері 1 серпня повідомлення про відставку Богдана спростував заступник голови ОП Руслан Рябошапка, назвавши його «нісенітницею».

А лідер партії Слуга народу Дмитро Разумков заявив, що йому нічого не відомо про відставку глави ОП і він дізнався про ці повідомлення «з новин».

Раніше з'явилася інформація, що Андрій Богдан написав заяву про звільнення з посади голови Офісу президента за власним бажанням. У розпорядженні НВ також опинилося фото його заяви.

При цьому заступник керівника Офісу президента України Руслан Рябошапка спростував повідомлення про відставку глави ОП Андрія Богдана.

За непідтвердженими даними, адміністрація США не погоджувала зустріч президента Дональда Трампа з українським колегою Володимиром Зеленським через Богдана.

Раніше ЗМІ повідомляли, що спецпредставник США з питань України Курт Волкер рекомендував не призначити на посаду глави АП людини, близької до Ігоря Коломойського. Богдан - колишній адвокат українського олігарха.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: