Восьмий місяць роботи Офісу президента: як команда Зеленського виконує обіцянки

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує відстежувати виконання обіцянок президентом України Володимиром Зеленським та його командою. За вісім місяців роботи керівники Офісу президента України виконали 21 обіцянку, провалили – 5, на стадії реалізації перебуває 33 обіцянки.

Нагадаємо, з початку роботи Офісу президента «Слово і Діло» моніторить обіцянки його керівника Андрія Богдана та його заступників. Загалом керівництво ОПУ дало 59 обіцянок.

З 21 грудня 2019-го до 20 січня 2020 років тільки дві нові обіцянки з’явилися на рахунку заступниці керівника ОПУ Юлії Ковалів. Що стосується виконаних чи провалених обіцянок, ситуація не змінилась порівняно із груднем.

Напередодні нового року 31 грудня Юлія Ковалів пообіцяла, що протягом 5 років споживачі в Україні та ЄС будуть отримувати безперебійне постачання газу. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

У тому ж пості заступниця керівника ОПУ пообіцяла, що Україна буде «боротися» проти будівництва «Північного потоку-2».

«Україна залишається надійним транзитером і далі боротиметься проти проєктів, що підривають нашу енергетичну безпеку, зокрема, «Північного потоку-2», – йдеться у повідомленні Юлії Ковалів.

Подивитись, як команда Зеленського виконувала обіцянки протягом шостого, сьомого місяця роботи та попереднього періоду можна в розділі «Дайджести».

Раніше «Слово і Діло» аналізувало, як президент Володимир Зеленський виконував обіцянки протягом сьомого місяця роботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: