Візит Зеленського до Оману: Єрмак відреагував на розслідування «Схем»

Читать на русском

В Офісі президента відреагували на розслідування журналістів Схем про візит Володимира Зеленського до Оману.

В Офісі президента відреагували на розслідування журналістів «Схем» щодо візиту Володимира Зеленського до Оману.

Відповідну заяву зробив очільник ОПУ Андрій Єрмак у Facebook.

Восьмий місяць роботи Офісу президента: як команда Зеленського виконує обіцянкиЗ початку роботи ОПУ його керівництво дало 59 обіцянок. Протягом восьмого місяця Юлія Ковалів дала дві нові обіцянки щодо транзиту газу.

За його словами, влада готова до спілкування з журналістами, але хотіла б відповідати на питання, «які базуються на фактах, а не на припущеннях».

«Де свідчення конкретних людей? Де об'єктивні дані? Почули глядачі хоч щось, окрім фрази «за свідченням наших джерел»? Ми хочемо діалогу і готові коментувати факти. Основна проблема сюжету «Схем» в тому, що коментувати там нічого. Це все - неправда від початку і до кінця і немає жодного об'єктивного твердження, яке могло б стати реальним, ґрунтовним предметом для обговорення», - написав Єрмак.

В Оман прилітав секретар Ради безпеки РФ, коли там був Зеленський || СХЕМИ №246Радіо Свобода

Нагадаємо, за даними програми «Схеми», секретар Ради безпеки Російської Федерації Микола Патрушев відвідував Оман у той самий час, коли там із робочим візитом перебував президент України Володимир Зеленський.

Раніше повідомлялося, що на початку січня Зеленський прибув з візитом до Оману. Володимир Зеленський приїхав до Оману разом із сім'єю за свій рахунок, заявили в Офісі президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: