У Зеленського відреагували на заяву Арахамії про воду для Криму

Читать на русском
Керівник ОПУ Андрій Єрмак вважає, що Давид Арахамія у своїх висловлюваннях про подачу води до півострова озвучив особисту думку, а не позицію всієї фракції Слуга народу.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак прокоментував слова глави фракції «Слуга народу» Давида Арахамії про подачу води до окупованого Росією півострова.

Про це він заявив на брифінгу, який пройшов сьогодні в Києві.

Єрмак вважає, що слова Арахамії про подачу води до Криму у відповідь на поступки з боку РФ щодо Донбасу - це особиста позиція політика. За словами керівника ОПУ, слова Арахамії не слід розцінювати як позицію всієї парламентської політичної сили.

«Тому сьогодні, сподіваюся, побачу Давида і запитаю в нього, що він мав на увазі. Але я можу вам сказати, що вчора це була особиста позиція Давида Арахамії», - зазначив він.

Єрмаку під час брифінгу також поставили уточнювальне запитання - взагалі чи обговорював він коли-небудь із помічником президента Росії Володимира Путіна (куратором щодо України) Дмитром Козаком питання водопостачання Криму.

Відповідь керівника ОПУ:«Ні, ніколи».

Безводний світ: як російська окупація змусила кримчан митися за графікомРосійська окупація призвела до того, що мирні жителі півострову Крим страждають від нестачі води.

Нагадаємо, 12 лютого глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія в ефірі телеканалу «Прямий» заявив, що згоден пустити воду до анексованого Криму в обмін на поступки з боку президента РФ Володимира Путіна щодо Донбасу.

Заяву Арахамії також прокоментував прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: