Зеленський зустрівся з бізнес-асоціаціями

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з представниками провідних бізнес-асоціацій країни та закликав долучатися до урядових програм для великих інвесторів.

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з представниками провідних бізнес-асоціацій країни та закликав долучатися до урядових програм для великих інвесторів.

Про це повідомляє пресслужба ОПУ.

Співпраця України та Європи: інвестиції і торгівля в 2019 роціУкраїна найбільше товарів імпортувала з Польщі, Німеччини, Італії. Серед найбільших країн-інвесторів в Україну в 2019 році був Кіпр.

Зазначається, що глава держави подякував учасникам зустрічі за їхню присутність в Україні – не лише діяльність у бізнесі, а й активну участь у житті країни.

«Ми з нашою командою, я особисто справді готові боротися за кожного з вас, за кожну копійку, яку ви інвестуєте в Україну», – сказав президент.

Зеленський висловив переконання, що нині в Україні є великий потенціал для розвитку та зростання, адже ще багато реформ попереду, зокрема судова. Та поки вона не завершена, держава готова стати на захист інвесторів.

«Чому ми придумуємо інвестиційні програми? Для того щоб ви вже зараз почувалися безпечно в Україні, щоб ваш бізнес був захищеним», – зауважив глава держави.

Також президент нагадав про урядову програму для великих інвесторів «Інвестиційна няня» та про звільнення від сплати податку на прибуток протягом 5 років для тих, хто братиме участь у приватизації об’єктів вартістю від 10 мільйонів доларів США.

Нагадаємо, Україна отримала 2,5 млрд доларів інвестицій за рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: