НАБУ викликало на допит директора компанії «Трейд Коммодіті»

Читать на русском

У Національному бюро вирішили викликати на допит як підозрюваного керівника приватного підприємства у справі палива для Міноборони.
Вадим Майко

Національне антикорупційне бюро викликало на допит директора компанії «Трейд Коммодіті» Вадима Майка, якого НАБУ і Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у причетності до заволодіння понад 54 млн грн Міністерства оборони України під час закупівлі палива у фірми.

Відповідна повістка оприлюднена на сайті НАБУ, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, у цій справі обвинуваченими є заступник міністра оборони Ігор Павловський, директор відділу департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони Володимир Гулєвич та працівник цього департаменту, посадова особа департаменту внутрішнього аудиту Міноборони, фактичний власник «Трейд Коммодіті» Володимир Трофименко та комерційний директор цієї компанії Володимир Гарькавий. Водночас директор «Трейд Коммодіті» Майко оголошений у розшук.

Недавно НАБУ і САП просили антикорупційний суд надати дозвіл на заочне розслідування. Суд клопотання задовольнив. Пізніше НАБУ вирішило викликати Майка на допит.

Нагадаємо, суд повернув САП справу заступника міністра оборони Павловського. Пізніше, САП оскаржила це рішення суду. Раніше суд відмовив у оскарженні підозри директору «Трейд Коммодіті».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: