Антикорупційний суд розгляне справу паливних схем у Міноборони

Читать на русском
Антикорупційний суд призначив підготовче засідання у справі за обвинуваченням заступника міністра оборони та інших осіб.
Ігор Павловський

Вищий антикорупційний суд призначив на 6 листопада підготовче засідання у кримінальному провадженні про заволодіння понад 58 млн грн Міністерства оборони України під час закупівлі палива у ТОВ «Трейд Коммодіті».

Таке рішення колегія ВАКС ухвалила 9 жовтня, повідомляє «Слово і Діло».

8 жовтня САП передала цю справу до суду.

Як відомо, у цій справі обвинувачується заступник міністра оборони Ігор Павловський, директор відділу Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони Володимир Гулєвич та працівник цього департаменту, посадова особа Департаменту внутрішнього аудиту Міноборони, фактичний власник «Трейд Коммодіті» Володимир Трофименко та комерційний директор цієї компанії Володимир Гарькавий. Водночас щодо директора «Трейд Коммодіті» Вадима Майка здійснюється заочне розслідування.

Нагадаємо, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що у справі «Трейд Коммодіті» провели нову експертизу, яка зменшила розмір збитків. Раніше суд відмовився розглядати скаргу заступника міністра оборони Павловського на підозру від НАБУ. Також суд скасував арешт квартири топменеджера «Трейд Коммодіті».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: