«Паливні схеми в Міноборони: у САП передумали обмежувати терміни підозрюваним

Читать на русском
Антикорупційні прокурори відкликали клопотання про обмеження терміном для ознайомлення зі справою паливних схем у МО.
Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП)фото: «Слово і Діло»

САП попросила залишити без задоволення клопотання про обмеження термінів ознайомлення з розслідуванням для підозрюваних у кримінальному провадженні про можливу розтрату майже 150 мільйонів гривень на закупівлі палива для Міністерства оборони.

Про це йдеться в рішенні Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

Як вказується у документі, 20 серпня детектив НАБУ подав відповідне клопотання. Однак 30 жовтня прокурор САП направив до суду клопотання прокурора про залишення без розгляду цього документа.

Вислухавши прокурора, суддя залишив без розгляду клопотання НАБУ про обмеження термінів ознайомлення зі справою.

Як відомо, в ході цієї справи детективи НАБУ повідомили про підозру заступнику міністра оборони Ігорю Павловському, директору відділу Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони Володимиру Гулевичу, працівнику цього департаменту, посадовцю Департаменту внутрішнього аудиту Міноборони, фактичному власнику «Трейд Коммодіті» Володимиру Трофименку та директору фірми Вадиму Майку. Досудове розслідування в цій справі завершили 28 березня.

Нагадаємо, в САП прокоментували непередачу в суд паливної справи Міноборони. Раніше суд дозволив НАБУ затримати розшукуваного директора «Трейд Коммодіті».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: