У МОЗ оновили інформацію про українця, хворого на коронавірус

Читать на русском
Українець, який заразився коронавірусом  2019 nCoV на борту круїзного лайнера Diamond Princess, знаходиться в японській лікарні.

Українець, який заразився коронавірусом 2019 nCoV на борту круїзного лайнера Diamond Princess, знаходиться в японській лікарні.

Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я України.

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

«Українця перевезли в японську лікарню. Там він буде перебувати в ізоляції під медичним наглядом не менше 14 днів», - сказано у повідомленні.

Вчора на борту круїзного лайнера Diamond Princess в українця була виявлена ​​гостра респіраторна хвороба, яка, згыдно з даними медиків, викликана коронавірусів 2019 nCoV.

Нагадаємо, карантин на лайнері ввели до 19 лютого.

У МЗС України підтвердили інформацію про 1 інфікованого коронавірусом громадянина України на круїзному лайнері Diamond Princess.

На сьогодні в світі підтверджено понад 40 тис. випадків зараження китайським коронавірусом. Від недуги померли 907 осіб, успішно побороли захворювання 3 246.

Раніше в Китаї відкинули теорії про зв'язок коронавируса з військовими розробками.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: