Коронавірус на лайнері в Японії: кількість хворих зросла втричі

Читать на русском
Втричі зросла кількість заражених коронавірусом серед пасажирів круїзного лайнера Diamond Princess, який перебуває на карантині біля порту Йокогама в Японії.

Втричі зросла кількість заражених коронавірусом серед пасажирів круїзного лайнера Diamond Princess, який перебуває на карантині біля порту Йокогама в Японії.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я, праці і добробуту Японії.

Унаслідок коронавірусу 2019-nCoV померли понад 600 людейЧерез коронавірус, з початку епідемії, померли 638 людей. Вилікувалася від вірусу 1561 особа.

Відомо, що коронавірус нового типу діагностували ще у 41-ї людини. Таким чином, загальна кількість хворих - 61 людина. Перевірки на наявність вірусу упассажирів лайнера Diamond Princess почалися після того, як в одного з мандрівників діагностували коронавірус.

За підсумками перевірки 3 лютого вірус був виявлений у 10 осіб. Після цього на лайнері оголосили двотижневий карантин. Всього на борту знаходиться 2666 пасажирів і близько тисячі членів екіпажу.

Нагадаємо, Японія раніше заявила, що не допустить в країну іноземців круїзного лайнера Westerdam, який направляється до її берегів Гонконгу. Заборона набуде чинності з п'ятниці, 7 лютого у відповідності з імміграційним законодавством Японії.

Японія ізолювала круїзний лайнер Diamond Princess з 3711 пасажирами на борту після того, як у 80-річного пасажира з Гонконгу, підтвердився випадок інфікування китайським коронавірусом нового типу 2019-nCoV.

У МЗС повідомили, скільки українців перебуває на борту лайнера в Японії

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: