На круїзному лайнері в Японії виявили нові зараження коронавірусом

Читать на русском
На круїзному лайнері Diamond Princess, що знаходиться у японському порту Йокогама, зареєстрували ще три випадки зараження коронавірусом 2019 nCoV.

На круїзному лайнері Diamond Princess, що знаходиться у японському порту Йокогама, зареєстрували ще три випадки зараження коронавірусом 2019 nCoV.

Таким чином, загальна кількість заражених досягла 64.

Як повідомили представники японського міністерства охорони здоров'я 8 лютого, серед інфікованих коронавірусом осіб на круїзному лайнері Diamond Princess, який перебуває на карантині в Японії, українців немає.

В даний час лайнер відправлений на карантин до 20 лютого. Пасажирам рекомендовано не залишати каюти.

Перевірки на наявність вірусу у пассажирів лайнера Diamond Princess почалися після того, як в одного з мандрівників діагностували коронавірус.

За підсумками перевірки 3 лютого вірус був виявлений у 10 осіб. Після цього на лайнері оголосили двотижневий карантин. Всього на борту знаходиться 2666 пасажирів і близько тисячі членів екіпажу.

Нагадаємо, Японія раніше заявила, що не допустить в країну іноземців круїзного лайнера Westerdam, який направляється до її берегів Гонконгу. Заборона набуде чинності з п'ятниці, 7 лютого у відповідності з імміграційним законодавством Японії.

Японія ізолювала круїзний лайнер Diamond Princess з 3711 пасажирами на борту після того, як у 80-річного пасажира з Гонконгу, підтвердився випадок інфікування китайським коронавірусом нового типу 2019-nCoV.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: