Суд не зняв браслет з ексначальника поліції Одещини Головіна

Читать на русском
Антикорупційний суд відхилив клопотання сторони захисту про скасування обов'язку носити електронний засіб контролю підозрюваним.
Дмитро Головінфото: «Слово і Діло», Олег Новіков

Суд не зняв електронний браслет з колишнього начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитра Головіна, якого Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у заволодінні цигарками.

Таке рішення 10 лютого ухвалила апеляційна палата Вищий антикорупційний суд, повідомляє Центр протидії корупції.

Як відомо, суд відправив Головіна під домашній арешт. Своє рішення суддя обґрунтувала тим, що прокурор САП не довів наявність ризиків перешкоджання слідству. Чинне рішення було залишено Київським апеляційним судом. Проте пізніше суд пом'якшив домашній арешт Головіна.

У зв'язку із закінченням максимального строку домашнього арешту в пів року прокурор САП просив застосувати до Головіна запобіжний захід у вигляді застави. Суд клопотання задовольнив частково і відпустив підозрюваного під 525 500 гривень застави. Пізніше за нього внесли заставу.

Нещодавно суд продовжив йому обов'язки, але адвокати Головіна подали скаргу. У ній вони просили суд зняти електронний браслет з ексначальника поліції, проте апеляційна палата відмовила.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: