Справа МН7: Нідерланди висунули звинувачення фігурантам

Читать на русском
Чотирьом фігурантам справи про катастрофу літака Boeing рейсу МН17 на Донбасі в липні 2014 року прокуратура Нідерландів оголосила про підозру.

Чотирьом фігурантам справи про катастрофу літака Boeing рейсу МН17 на Донбасі в липні 2014 року прокуратура Нідерландів оголосила про підозру.

Про це сказала адвокат одного із обвинувачених Олена Кутьїна, повідомляє ТАСС у понеділок, 3 лютого.

Справа МН17: як Україна може перетворитися на підозрюваногоПочаток розслідування є частиною ціни, яку платитиме Україна за врегулювання конфлікту на Донбасі.

«Національна прокуратура Нідерландів висунула звинувачення і викликала чотирьох підозрюваних у справі МН17. Одного з цих обвинувачених – Пулатова Олега Юлдашевича – захищатиме міжнародна група захисту із двох голландських адвокатів та одного російського», – сказала вона.

Кутьїна додала, що робота групи адвокатів здійснюватиметься у відповідності з усіма нормами міжнародного права.

«При здійсненні захисту ми будемо розглядати цю справу з глибокою повагою до почуттів сімей жертв, а також з урахуванням основного принципу кримінального провадження, яким є презумпція невинності. Ми сподіваємося, що розгляд справи в суді Нідерландів буде незалежним і об'єктивним», - підкреслила адвокат.

Раніше ГПУ звільнила керівника слідчої групи з питань МН17.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: