Катастрофа МН17: причетні до падіння літака не підпадають під амністію

Читать на русском
Причетні до катастрофи літака рейсу МН17 не підпадають під амністію. Про це заявив заступник міністра закордонних справ Василь Боднар під час години запитань до уряду у ВР.
Ілюстративне фото.

Причетні до катастрофи літака рейсу МН17 не підпадають під амністію. Про це заявив заступник міністра закордонних справ Василь Боднар під час години запитань до уряду у Верховній раді.

«Під амністію не підпадають злочини, які, згідно з міжнародним законодавством, включно зі злочинами щодо геноциду, проти людства і військові злочини. Також не підпадають під амністію особи, причетні до краху малайзійського Boeing», - сказав Боднар.

5 років катастрофі МН17. Чому РФ досі не покарана?5 років тому сталася катастрофа рейсу МН17. Загинули всі 298 людей, що перебували на борту, – 283 пасажири та 15 членів екіпажу.

Нагадаємо, Міжнародна слідча група (JIT) назвала імена чотирьох підозрюваних у причетності до катастрофи літака рейсу МН17 в 2014 році.

Раніше парламент Нідерландів проголосував за розслідування ролі України в катастрофі МН17.

Нагадаємо, рейс MH17, який вилетів з Амстердама в Куала-Лумпур, був збитий біля Тореза Донецької області, приблизно в 40 кілометрах від російського кордону 17 липня 2014 року. Внаслідок інциденту загинули 298 осіб, у тому числі 15 членів екіпажу.

Раніше Дмитро Разумков заявив, що Україна відкрита до діалогу і готова сприяти у розслідуванні справи про збиття літака Boeing рейсу МН17 на Донбасі у липні 2014 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: