Зустріч Зеленського та Ердогана: де ймовірно обмежать рух

Читать на русском
Зеленський та Ердоган 3 лютого в Києві. Ймовірні обмеження дорожнього руху на Бориспільському шосе зранку.

Президент Володимир Зеленський у понеділок зустрінеться з Реджепом Таїпом Ердоганом під час візиту турецького президента до Києва.

У зв'язку з візитом президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана в Києві можуть тимчасово обмежити дорожній рух, повідомила прес-служба Управління державної охорони України.

Восьмий місяць роботи президента: як Зеленський виконує обіцянкиВолодимир Зеленський протягом восьмого місяця роботи виконав 12 обіцянок і провалив – п'ять.

«Звертаємо увагу мешканців та гостей Києва на те, що 3 лютого у зв'язку з візитом в Україну президента Турецької Республіки Реджепа Таїпа Ердогана можливі тимчасові незначні обмеження дорожнього руху в столиці», - йдеться в повідомленні.

Також в управлінні попросили враховувати можливі обмеження руху транспорту на Бориспільському шосе вранці у понеділок, 3 лютого.

Як відомо, Зеленський сьогодні зустрінеться з Реджепом Таїпом Ердоганом.

Офіційна церемонія зустрічі президентів відбудеться об 11:00 в Маріїнському палаці. Опісля пройде церемонія підписання українсько-турецьких двосторонніх документів. О 13:40 Зеленський та Ердоган поспілкуються з пресою.

По обіді президенти візьмуть участь в українсько-турецькому бізнес-форумі, який проводить Торгово-промислова палата.

Нагадаємо, Зеленський відвідував Туреччину у серпні минулого року. Після зустрічі з Ердоганом у Анкарі він закликав до прискорення всіх процедур, необхідних для укладення ЗВТ між Україною і Туреччиною.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: