Зведення штабу ООС: 4 обстріли, є поранений

Читать на русском
З початку поточної доби, 30 січня, в районі проведення операції ООС збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

З початку поточної доби, 30 січня, в районі проведення операції ООС збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті один військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомляє пресцентр ООС в Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 30 січняСитуація на сході країни станом на 30 січня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстрілював українські позиції з заборонених мінськими домовленостями ствольної артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив обстріли поблизу населеного пункту Березово.

Також бойовики тричі обстріляли Новотошківське, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ.

«Українські захисники давали адекватну відповідь з дозволеного озброєння, змушуючи супротивника припиняти обстріли. Сьогодні, 30 січня, в результаті ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення», - йдеться в повідомленні.

Раніше ЗСУ провели навчання на Донбасі з установками «Смерч».

Також нагадаємо, ТКГ розробляє механізми для пошуку зниклих безвісти на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: