На КПВВ на Донбасі в чергах понад 200 автомобілів

Читать на русском
27 січня на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення ООС у чергах застрягли 220 автомобілів.
Ілюстративне фото.

Зранку в понеділок, 27 січня, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення ООС у чергах застрягли 220 автомобілів.

«Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд перебувала така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 20/35; «Мар’їнка» – 0/75; «Новотроїцьке» – 30/30; «Гнутове» – 20/10», – йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

«Батіг та пряник»: чому на Донбасі почалося загостренняРосія хоче прискорити темпи виконання Україною Мінських угод, влаштовуючи провокації на фронті.

Крім цього, на КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники зафіксували випадок, коли громадянин намагався «домовитися» щодо безперешкодного перетину лінії розмежування. На таку пропозицію особа отримала від прикордонників категоричну відмову. Громадянина та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передано представникам Національної поліції для проведення подальших слідчих дій.

Минулої доби інтенсивність пасажиро-транспортного потоку зменшилась. Загалом через КПВВ прослідувало 29,7 тисячі осіб та 3,5 тисячі транспортних засобів.

Усі КПВВ на лінії розмежування функціонують за графіком зимового періоду, пропускні операції здійснюються з 08:00 до 17:00.

Нагадаємо, 26 січня збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню.

Унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та один зазнав бойової травмт. Також у результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої один захисник загинув та ще один був травмований.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: