Визначили підприємства для першочергової приватизації

Читать на русском
Уряд провів ревізію держсектору і визначив 20 першочергових великих і понад пів тисячі малих держпідприємств для приватизації.

Уряд провів ревізію держсектору і визначив 20 першочергових великих і понад пів тисячі малих держпідприємств для приватизації.

Про це повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов у Facebook.

За його словами, Україна вже запустила процес приватизації держпідприємств.

«У цьому році в наш бюджет може надійти 6 млрд грн від великої приватизації, яка буде проходити прозоро і на ринкових умовах», - написав Милованов.

Міністр зазначив, що Україна є макростабільною: відкриває ринки і спрощує регулювання.

«Найефективнішим способом боротьби з корупцією є дерегулювання. Тому ми активно працюємо над зниженням ризиків втручання держави в справи бізнесу через скасування непотрібних, часом, радянських норм у нормативних документах. Україна реформує зайнятості населення. Мінекономіки пропонує запровадити трудові договори для встановлення ефективних відносин між працівниками і роботодавцями. Тому Україна має всі шанси для економічного прориву», - підкреслив Милованов.

Нагадаємо, наприкінці грудня стало відомо, що Кабмін передав на приватизацію 530 підприємств, від продажу яких розраховують виручити понад 12 мільярдів гривень.

Цьогоріч спробують продати низку підприємств за великою приватизацією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: