ФДМ оприлюднив перелік підприємств великої приватизації в 2020 році

Читать на русском
У газеті Фонду державного майна України оприлюднено перелік об’єктів великої приватизації державної власності на 2020 рік.

У газеті Фонду державного майна України «Відомості приватизації» надрукували перелік об’єктів великої приватизації державної власності на 2020 рік.

Перелік оприлюднено в номері 3 (1283) від 15 січня.

Гончарук розповів, скільки держпідприємств уряд передав на приватизаціюУряд передав на приватизацію 530 державних підприємств. Про це повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

Як зазначається в повідомленні ФДМ, розпорядження Кабінету міністрів є актом, для якого не встановлений кінцевий строк його дії, тобто розпорядження від 16.01.2019 № 36-р залишається актуальним і у 2020 році.

Отже, у 2020 році планується виставити на приватизацію такі підприємства: «Центренерго», «Тернопільобленерго», «Запоріжжяобленерго», «Харківобленерго», «Миколаївобленерго», «Хмельницькобленерго», «Херсонська ТЕЦ», «Дніпровська ТЕЦ», «Криворізька теплоцентраль», «Одеська ТЕЦ», «Сєвєродонецька теплоелектроцентраль», «Об’єднана гірничо-хімічна компанія», «Краснолиманська», «Азовмаш», «Електроважмаш», «Сумихімпром», «Одеський припортовий завод», «Оріана», «Президент-Готель», «Індар», «Украгролізинг».

Нагадаємо, раніше Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України оприлюднило перелік об'єктів державної власності, що підлягають приватизації у 2019-2021 роках.

Як відомо, від приватизації державного майна в 2019 році до державного бюджету України надійшло 536,5 млн грн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: