Зеленський заявив, що готовий до зниження свого рейтингу

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський заявив, що не заперечує проти зниження рейтингів, якщо це призводить до ухвалення жорстких, але правильних рішень.

Глава держави Володимир Зеленський заявив, що не заперечує проти зниження рейтингів, якщо це призводить до ухвалення жорстких, але правильних рішень.

Про це він повідомив в інтерв'ю журналу Newsweek.

Рейтинг Зеленського: чому знизився та що допоможе утримати позиціїЗа даними соціологів Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), рейтинг підтримки президента України Володимира Зеленського знизився на понад 20%.

«За перші 2,5 місяця парламент ухвалив понад 80 законів, в основному спрямованих на поліпшення інвестиційного клімату і включають деякі дуже складні області, такі як земельна реформа, оподаткування і величезний план приватизації», - нагадав він.

Зеленський також повідомив про те, що хоче створити в країні хороший інвестиційний клімат і не боїться зниження свого рейтингу.

«З нашою чудовою командою ми хочемо відкрити країну - відкрити для бізнесу. Зрештою, це егоїстична мета: ми хочемо, щоб Україна працювала для нас і для наших дітей. Ми хочемо жити тут, тому нам потрібен хороший інвестиційний клімат. Я не хочу передавати гроші іншим країнам, тому має бути вигідно жити і працювати в Україні. Це наша головна мета, і в нас попереду п'ять років», - сказав він.

Раніше Зеленський доручив розібратися з високими преміями в «Нафтогазі».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: