У «Слузі народу» готові підтримати відставку Гончарука

Читать на русском
Фракція партії Слуга народу у Верховній раді готова підтримати відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука, якщо її підтримає президент Володимир Зеленський.

Фракція партії «Слуга народу» у Верховній раді готова підтримати відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука, якщо її підтримає президент Володимир Зеленський.

Про це журналістам у кулуарах Ради повідомив голова фракції Давид Арахамія.

У мережі обговорюють запис прослушки ГончарукаЗапис з прослуховуванням Олексія Гончарука опублікували 15 січня на YouTube. Слово і Діло зібрало реакцію соцмереж.

За його словами, зараз фракція чекає, як на заяву про відставку відреагує Зеленський.

Раніше прем'єр-міністр України Олексій Гончарук підтвердив, що подав президенту Володимиру Зеленському заяву про відставку.

Нагадаємо, Олексій Гончарук був призначений главою Кабінету міністрів 29 серпня 2019 року.

У середу, 15 січня, YouTube-каналі «Як обдурити президента» було опубліковано аудіозапис розмови Олексія Гончарука з міністром фінансів Оксаною Маркаровою та заступником голови Національного банку України Катериною Рожковою. На нараді обговорювалося, як пояснити президенту ситуацію зі зміцненням курсу гривні. Під час розмови Гончарук назвав себе «профаном в економіці» і сказав, що в Зеленського «примітивне розуміння економічних процесів».

У Кабінеті міністрів заявили, що не мають інформації про справжність опублікованих записів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: