Гончарук не прийде сьогодні до Ради

Читать на русском
Олексій Гончарук, який подав у відставку, сьогодні не прийде на годину запитань до уряду у Верховній раді.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук не з'явиться сьогодні у Верховній раді. За планом сьогодні в парламенті має відбутися година запитань до уряду.

Про це під час пленарного засідання повідомив спікер Ради Дмитро Разумков.

Засідання Верховної ради: онлайн-трансляціяУ п'ятницю, 17 січня, Верховна рада розгляне для попереднього схвалення зміни до Конституції щодо зменшення складу парламенту та закріплення пропорційної виборчої системи.

«Щодо години запитань до уряду. Ви всі знаєте про те, що прем'єр-міністр України написав заяву президенту України. І зараз уряд перебуває на консультаціях. Тому сьогодні як такої години запитань до уряду не буде. Буде, як і обговорювалося на Погоджувальній раді, міністр закордонних справ Вадим Пристайко, і він відповідатиме на питання», – оголосив Разумков.

Нагадаємо, сьогодні вранці Олексій Гончарук повідомив, що подав президентові Володимиру Зеленському заяву про відставку: «Я прийшов на посаду виконувати програму президента. Він для мене зразок відкритості та порядності. Однак, щоб позбутися будь-яких сумнівів щодо нашої поваги і довіри до президента, я написав заяву про відставку і передав його президенту з правом внесення до парламенту».

Відзначимо, за даними «Слово і Діло», Олексій Гончарук поки виконав тільки 5% своїх обіцянок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: