Верховна рада за тиждень ухвалила 29 законопроектів

Читать на русском

Верховна рада на тижні плідно попрацювала і завершила роботу другої сесії. «Слово і Діло» підрахувало, скільки обіцянок виконали партії та народні депутати за час її тривалості, а також хто якими успіхами відзначився. Зараз пропонуємо подивитися на підсумки поточного пленарного тижня в цифрах.

З 14 до 17 січня народні депутати ухвалили 38 постанов і 29 законопроектів. Серед ухвалених постанов – про створення тимчасової слідчої комісії щодо питань правового статусу ветеранів війни, про заяву Верховної ради щодо переслідування Віталія Марківа, про заяву Ради щодо участі України в роботі ПАРЄ, про заяву в зв'язку з катастрофою літака МАУ в Ірані.

З 29 законопроектів 12 парламент ухвалив за основу і 17 – в цілому. Зокрема, у цілому депутати проголосували кілька ратифікацій міжнародних протоколів і договорів, закон про повну загальну середню освіту, внесення змін до Податкового та Бюджетного кодексів, зміни до законодавства щодо безкоштовного харчування для дітей переселенців.

Усього з 23 грудня до 17 січня у Верховній раді зареєстрували 58 постанов, 117 законопроектів (з них 36 – альтернативні). За цей же період президент Володимир Зеленський підписав 42 закони.

Нагадаємо, докладніше про тиждень у парламенті можна прочитати в нашому тексті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: