Пожежа в коледжі Одеси: у справі з'явилася нова підозрювана

Читать на русском
У провадженні за фактом пожежі в одеському коледжі, яка сталася 4 грудня 2019 року, повідомлено про підозру ще одній людині.

У провадженні за фактом пожежі в одеському коледжі, яка сталася 4 грудня 2019 року, повідомлено про підозру ще одній людині.

Про це повідомляє пресслужба МВС України.

«У справі за фактом пожежі в одеському коледжі повідомлено про підозру ще одній особі. Завідувачу господарством коледжу інкримінується службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки», - йдеться в повідомленні.

За інформацією МВС, встановлено, що ще в 2014 році співробітниками ДСНС була проведена планова перевірка дотримання пожежної безпеки в навчальному закладі. За її результатами виявлено ряд грубих порушень, серед яких - відсутність первинних засобів пожежогасіння, системи оповіщення про пожежу, закриті пожежні виходи, решітки на вікнах першого і четвертого поверхів тощо.

Нагадаємо, в результаті пожежі в одеському коледжі загинули 16 людей, ще 30 постраждали.

Раніше урядова комісія назвала причину пожежі. Люди загинули через недбале ставлення керівництва і персоналу коледжу до протипожежної безпеки.

Після пожежі в Одесі звільнили обласне керівництво ДСНС. Новим главою обласного управління служби з надзвичайних ситуацій став полковник Вадим Шулюк.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: