Пожежа в Одесі: в коледжі демонтували аварійну стіну

Читать на русском
Аварійну стіну будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу демонтували.

Аварійну стіну будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу демонтували.

«13 грудня тривають заходи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов'язаної з пожежею в будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Здійснено роботи із демонтажу аварійної стіни та обвалення небезпечних конструкцій з використанням крана і підвісної колиски, проводяться роботи з розчищення (сектор D)», - йдеться в повідомленні пресслужби ДСНС області.

Опублікували список жертв пожежі в ОдесіОпублікований список загиблих унаслідок пожежі в одеському коледжі економіки і права, яка сталася 4 грудня.

Роботи виконуються у взаємодії з Департаментом архітектури і будівництва Одеської міської ради, Геодезійной служби та інших будівельних організацій міста.

Психологами ДСНС здійснюється постійна робота з надання підтримки родичам загиблих і зниклих осіб.

Нагадаємо, що раніше на місці пожежі в Одесі знайшли всіх зниклих безвісти. Усього рятувальники виявили під завалами згорілого будинку 14 тіл. Ще двоє людей померли в лікарні. Отже, кількість жертв збільшилася до 16.

Раніше повідомлялося, що сім'ям загиблих і постраждалим внаслідок пожежі в одеському будинку по вулиці Троїцькій, 25 виплатять одноразову допомогу від 20 до 120 тисяч гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: