Пожежа в коледжі: для продовження пошуків треба укріпити стіни

Читать на русском
Співробітникам ДСНС для того, щоб продовжити пошуки загиблих унаслідок пожежі в Одеському коледжі, необхідно укріпити стіни будівлі.

Співробітникам ДСНС для того, щоб продовжити пошуки загиблих у результаті пожежі в Одеському коледжі, необхідно укріпити стіни будівлі.

Про це повідомляє у Facebook голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

Відзначається, що київські експерти й фахівці Одеської державної академії будівництва та архітектури працюють над створенням плану зміцнення будівлі.

«Зараз існує велика загроза обвалу стін. Щоб рятувальники могли ефективно продовжувати пошуки, необхідно укріпити стіни», - написав Куций.

Згідно із планом стіни будуть оброблені металевим каркасом, який утримає їх від обвалу. Пропозицію комісії експертів передадуть до Києва. Як тільки її узгодять, будівельники почнуть зводити каркас. Металева конструкція дозволить рятувальникам і поліцейським безперешкодно працювати на території пожежі.

Зараз під завалами можуть перебувати ще четверо осіб. Щоб знайти людей якомога швидше, всі служби працюють у цілодобовому режимі.

Як відомо, внаслідок пожежі в Одесі загинули вже 12 осіб. Вночі знайшли тіла ще двох осіб.

Нагадаємо, 4 грудня в одеському коледжі економіки сталася масштабна пожежа. Поліція Одеської області в рамках кримінального провадження за фактом пожежі в одеському коледжі встановила перших підозрюваних.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: