Суд заарештував частину майна згорілого одеського коледжу

Читать на русском
В Одесі суд постановив заарештувати частину майна згорілого коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

В Одесі суд постановив заарештувати частину майна згорілого коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, вилученого як речові докази під час додаткового огляду місця події.

Рішення міститься в Єдиному держреєстрі судових рішень. Зазначається, що таким чином суддя задовольнив клопотання слідства.

Причини пожежі в Одеському коледжі: відомі деталіЗа основною версією урядової комісії пожежа в Одеському коледжі сталася через займання побутового електричного обладнання на третьому поверсі коледжу.

«Накласти арешт на майно, вилучене 17 грудня 2019 року під час додаткового огляду місця події - приміщення ДВНЗ «Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу», розташованого по вулиці Троїцькій, 25 в Одесі», - сказано в постанові.

Нагадаємо, 4 грудня 2019 року в приміщенні одного з корпусів Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу сталася пожежа.

Загинули 16 осіб: тіла 14 рятувальники знайшли на згарищі, ще двоє людей померли в лікарні. За даними урядової комісії, люди загинули через недбале ставлення керівництва і персоналу коледжу до протипожежної безпеки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: