В Афганістані уточнили кількість жертв аварії літака

Читать на русском
Президент Афганістану Ашраф Гані повідомив, що в авіакатастрофі під Тегераном загинули 13 громадян країни, а не чотири, як повідомлялося раніше.

Президент Афганістану Ашраф Гані повідомив, що в авіакатастрофі під Тегераном загинули 13 громадян країни, а не чотири, як повідомлялося раніше.

Про це в суботу, 11 січня, поінформував місцевий телеканал TOLO news.

«На жаль, серед жертв авіакатастрофи під Тегераном - 13 громадян Афганістану», - сказав Гані.

Афганський президент у своєму зверненні також висловив співчуття родинам і друзям загиблих.

Одночасно Гані доручив уряду країни «зібрати інформацію про родичів і членів сімей жертв авіакатастрофи, що проживають в Афганістані, для надання їм необхідної підтримки».

Як раніше стало відомо, президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом Ісламської Республіки Афганістан Мохаммадом Ашраф Гані. Глава української держави висловив співчуття у зв'язку із загибеллю громадян Афганістану в результаті катастрофи літака авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» в Ірані.

Також нагадаємо, 8 січня літак української авіакомпанії МАУ розбився неподалік від Тегерана приблизно через три хвилини після зльоту з аеропорту «Імама Хомейні». На борту було 167 пасажирів і 9 членів екіпажу, всі вони загинули. Серед жертв катастрофи літака - 11 українців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: