КВІР взяв на себе відповідальність за катастрофу українського літака

Читать на русском
Іранська військово-політична формація Корпус вартових ісламської революції (КВІР) бере на себе повну відповідальність за катастрофу українського літака. Про це заявив командувач військово-космічними силами.

Іранська військово-політична формація Корпус вартових ісламської революції (КВІР) бере на себе повну відповідальність за катастрофу українського літака.

Про це заявив командувач військово-космічними силами Амір Алі Хаджизаде, передає ISNA.

Катастрофа літака МАУ в Ірані: що відомо цієї миті (доповнено)Український літак авіакомпанії МАУ впав 8 січня в Ірані. На борту літака було 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Усі загинули.

Нагадаємо, керівництво Ірану визнало, що український літак МАУ, який летів із Тегерана до Києва, був випадково збитий ракетою.

Boeing-737, який здійснював рейс із Тегерана до Києва, зазнав аварії вранці 8 січня відразу після зльоту з аеропорту іранської столиці. На борту перебувало 167 пасажирів і дев'ять членів екіпажу, усі вони загинули.

У суботу, 11 січня, президент України Володимир Зеленський звернеться до українського народу щодо ситуації зі збиттям літака МАУ в Тегерані.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: