Загострення ситуації на Близькому Сході: МЗС надало рекомендації українцям

Читать на русском
У Міністерстві закордонних справ порадили українцям утриматися від поїздок до Ірану, Іраку і Сирії у зв'язку із загостренням політичної ситуації і безпеки на Близькому Сході.

У Міністерстві закордонних справ порадили українцям утриматися від поїздок до Ірану, Іраку і Сирії у зв'язку із загостренням політичної ситуації і безпеки на Близькому Сході.

Про це пише пресслужба відомства в п'ятницю, 10 січня.

Конфлікт США та Ірану на Близькому Сході: чи буде нова війнаУ ніч на 3 січня 2020 року розміщене в Іраку США ліквідувало в міжнародному аеропорту Багдада командувача силами спеціального призначення Аль-Кудс Корпусу вартових ісламської революції генерала Касема Сулеймані.

Так, в МЗС закликали громадян України утриматися від поїздок до Сирії, Іраку та Ірану, а також дали певні рекомендації громадянам, які вже перебувають у країнах Близького Сходу.

Також в МЗС радять громадянам, які перебувають в Ізраїлі, Йорданії, Саудівській Аравії і Об'єднаних Арабських Еміратах:

  • підтримувати постійний зв'язок зі своїми родичами або знайомими в Україні;

  • заздалегідь купити квитки в зворотному напрямку і передбачити наявність достатніх коштів на випадок потрапляння в скрутне становище;

  • проявляти підвищену пильність і обережність, постійно стежити за новинами щодо розвитку ситуації з безпекою в регіоні, максимально обмежити пересування, уникати місць масового скупчення, не брати участь в акціях протесту;

  • завжди мати при собі документи, що засвідчують особу, неухильно виконувати законні вказівки представників місцевих правоохоронних органів.

Раніше повідомлялося, що Іран продовжить військову операцію проти США.

Також відзначимо, в МЗС РФ відреагували на удари Ірану по базах США.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: