Гончарук розповів, як побороти «чорні» та «сірі» ринки

Читать на русском
Гончарук подякував українцям за звернення на урядову лінію щодо нелегальних чорних і сірих ринків. 
Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук подякував українцям за звернення на урядову лінію з приводу нелегальних «чорних» і «сірих» ринків.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Що обіцяють зробити міністри уряду Гончарука в 2020 роціТотальну цифровізацію України, перехід керівництва армії на стандарти НАТО, відкритий ринок землі обіцяють міністри уряду в 2020 році.

«Наш уряд має чітку мету — побороти нелегальні «чорні» та «сірі» ринки, які шкодять економіці України. Це вкрай необхідно для її зростання та розвитку. За повідомленнями на урядову гарячу лінію з 27 грудня 2019 року правоохоронці припинили діяльність 15 нелегальних гральних закладів, які спробували поновити свою роботу. Дякую всім українцям за ваші звернення! Уряд і надалі реагуватиме оперативно», – написав він.

Також прем'єр нагадав, що дзвінки на урядову гарячу лінію за номером «1545» – безкоштовні. Щоб повідомити про нелегальний гральний заклад, оберіть категорію #5.

Раніше Гончарук анонсував головне завдання на 2020 рік..

Нагадаємо, до нового року Кабмін Гончарука працював чотири місяці і за цей час члени уряду дали 552 обіцянки. Серед них багато зобов’язань із програми уряду, розрахованих на всю каденцію, є й амбітні плани, озвучені самими міністрами. «Слово і Діло» пропонує подивитись, які обіцянки на 2020 рік дали прем’єр та міністри Кабміну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: