СБУ в Хмельницькій області викрила чиновника Міноборони на корупції

Читать на русском
Співробітники Служби безпеки України затримали начальника відділу коштів Міністерства оборони у Хмельницькій області за системну корупцію.

Співробітники Служби безпеки України затримали начальника відділу коштів Міністерства оборони у Хмельницькій області за системну корупцію.

Як інформує пресцентр СБУ, полковник організував схему отримання «відкатів» під час виконання договорів поставок газу для об'єктів Міноборони у Хмельницькому.

Зеленський підписав закон для ліквідації корупції щодо оцінки нерухомостіЗеленський підписав закон про внесення змін до Податкового кодексу щодо ліквідації корупційної схеми у сфері реєстрації інформації зі звітів про оцінку об’єктів нерухомості.

Натомість він обіцяв не створювати перешкоди, а також давав «гарантії» перемоги в тендерах на 2020 рік.

«Співробітники СБУ задокументували факт отримання зловмисником, через залученого посередника, 80 тисяч гривень неправомірної вигоди від директора фірми-підрядника», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, силовики викрили чиновника на вимаганні іншого хабара. Від місцевого жителя за вирішення питання про ухилення від призову за 40 тисяч гривень він пообіцяв призовнику «вплинути» на співробітників одного з військкоматів області.

Чиновнику оголосили про підозру за ч. 3 ст. 368, ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу і звільнення з посади. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, сьогодні Зеленський підписав закон для ліквідації корупції щодо оцінки нерухомості.

Також ми писали про топ виконаних і провалених обіцянок Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: