Кличко не встиг збудувати новий фонтан у Сирецькому парку до кінця року

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко провалив обіцянку збудувати фонтан у Сирецькому парку до кінця 2019 року. Парк оновили, сцену звели, а фонтан мають добудувати у 2020-му.

Мер Києва Віталій Кличко не виконав обіцянку створити концертну сцену та збудувати фонтан у Сирецькому парку в поточному році.

Таку обіцянку він дав 7 лютого 2019 року, звітуючи про виконану роботу у попередньому році, нагадує «Слово і Діло».

«У 2019 році місто продовжить будувати нові і ремонтувати старі парки і зелені зони. Відкриємо третю чергу парку «Наталка», другу чергу парку «Володимирська гірка» з двома фонтанами. Парк Партизанської слави матиме новий фонтан. У «Сирецькому» плануємо створити концертну сцену, збудувати фонтан. У парку «Совки» буде нова велодоріжка. І ще багато чого зробимо. У кожному районі столиці має бути свій парк, де можна з комфортом відпочити», – зазначив мер.

Навесні «Київзеленбуд» займався реконструкцією та благоустроєм декількох парків Києва, серед них і «сухий» фонтан із різнокольоровою підсвіткою та музичним супроводом у Сирецькому парку.

Однак 22 листопада 2019 року в.о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексій Король повідомив, що новий фонтан обладнають лише в наступному році. Всі зусилля першочергово були спрямовані на монтаж обладнання та облаштування сцени. Отже, обіцянка Кличка не була виконана у запланований термін.

При цьому зазначимо, що оновлений Сирецький парк мер Києва відкрив 28 вересня 2019 року. Капітальний ремонт поки зробили на 4,5 гектарах, при тому що загальна площа парку – 22 гектари. Вартість капітального ремонту парку становила 31 млн гривень.

Згідно з моніторингом «Слово і Діло» Віталій Кличко дав 432 обіцянки, з яких 204 виконав і 131 – провалив.

Раніше ми писали, що Кличко не виконав обіцянку про вуличне освітлення в Києві.

Також ми розбирались, які обіцянки українські мери повинні виконати до кінця року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: