У шпиталі розповіли про стан здоров'я звільнених із полону

Читать на русском
Начальник Військового госпіталю генерал-майор медичної служби Анатолій Казьмирчук розповів про стан здоров'я українських військових, які повернулися додому після обміну полоненими на Донбасі.
Ілюстративне фото.Фото - ОПУ.

Начальник Військового госпіталю генерал-майор медичної служби Анатолій Казьмирчук розповів про стан здоров'я українських військових, які повернулися додому після проведеного в неділю, 29 грудня, обміну полоненими на Донбасі.

Як повідомляє пресслужба Міноборони, попередньо усі військовослужбовці перебувають у задовільному стані. У подальшому усі звільнені з полону бійці будуть оглянуті військовими лікарями та фахівцями медичної служби.

Зеленський розповів про обмін ексберкутівцівЗвільнення п'ятьох колишніх співробітників спецпідрозділу МВС Беркут, обвинувачених у вбивствах на Майдані, було ключовою умовою проведення обміну полоненими між Україною і так званими республіками на Донбасі.

«У разі необхідності військовослужбовцям буде надано кваліфіковану медичну допомогу. Зокрема, буде проведено поглиблене медичне обстеження, до якого залучатимуться кращі фахівці медичної служби Збройних сил України та військові психологи», - зазначили в прес-службі.

Казьмирчук запевнив, що необхідні фахівці для надання такої допомоги у центрі є.

Нагадаємо, вчора на Донбасі завершилося взаємне звільнення утримуваних осіб.

В ході обміну полоненими на КПВВ Майорське були звільнені 76 українців.

Раніше ЗМІ повідомили, що українській стороні передали 81 людину, а в «ЛДНР» вирушили 139 осіб. При цьому з обох сторін були люди, які відмовилися повертатися.

Також стало відомо, що Україна передала сепаратистам п'ятьох ексберкутівців і бразильського найманця Рафаеля Лусваргі, засудженого до 13 років в'язниці, а також низку громадян Росії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: