Гончарук анонсував ЗВТ у рамках ГУАМ

Читать на русском
Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що Грузія, Україна, Азербайджан і Молдова можуть створити зону вільної торгівлі між собою.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що Грузія, Україна, Азербайджан і Молдова можуть створити зону вільної торгівлі між собою.

Про це голова уряду написав у Twitter.

Повідомляється, що в рамках саміту глав урядів країн-учасниць ГУАМ Гончарук проводить двосторонні зустрічі з представниками Грузії, Азербайджану й Молдови.

«Провели двосторонню зустріч із делегацією Азербайджану. Нашою спільною метою для посилення економічної співпраці в рамках ГУАМ є практична реалізація зони вільної торгівлі для держав-членів», - зазначив він.

Крім того, Гончарук додав, що з прем'єр-міністром Молдови Іоном Кіку домовилися про проведення у березні 2020 року засідання міжвідомчої комісії для вирішення питань у двосторонніх відносинах, а також для напрацювання інструментів для посилення нашої економічного і енергетичного співробітництва.

Нагадаємо, у четвер, 12 грудня, в Києві відбудеться саміт голів урядів держав-членів ГУАМ. Тема - державно-приватне партнерство та сприяння торгівлі й транспортуванню.

Як відомо, Верховна рада ратифікувала статут ГУАМ у 2008 році. Пізніше в Києві відкрили секретаріат ГУАМ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: