Пожежа в Одесі: рятувальники розбирають завали

Читать на русском
Рятувальники продовжують заходи щодо ліквідації надзвичайної ситуації, пов'язаної з пожежею в будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

У неділю, 8 грудня, рятувальники продовжують заходи щодо ліквідації надзвичайної ситуації, пов'язаної з пожежею в будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Як повідомляє пресцентр Держслужби з надзвичайних ситуацій України, загинули 8 осіб, постраждала 31 людина, доля 10 осіб залишається невідомою.

В Україні оголосили жалобу в пам'ять про загиблих через пожежу в ОдесіВолодимир Зеленський оголосив всеукраїнський день жалоби в пам'ять про загиблих в результаті пожежі в одеському коледжі.

«Станом на 7 годин 8 грудня відкритого вогню не спостерігається. Проводяться пошуково-рятувальні роботи та роботи по гасінню окремих вогнищ тління конструкцій будівлі. В ході проведення пошукових робіт виявлено тіла 6 загиблих (2 тіла не ідентифіковані)», - сказано в повідомленні.

Через пожежу загинули 8 осіб, постраждала 31 людина, в лікувальних установах залишається 9 осіб.

На місці події працює штаб з ліквідації надзвичайної ситуації та оперативна група ГУ ДСНС в області.

Нагадаємо, за останніми даними, через пожежу в Одесі загинули вісім осіб. Серед них рятувальник, який був госпіталізований 4 грудня.

Раніше очільник Одеської облдержадміністрації присвоїв пожежі в навчальному закладі статус регіональної надзвичайної ситуації, а також створив штаб з її ліквідації.

Безвісти зниклими після пожежі вважають десять людей.

Як відомо, 4 грудня близько 10:00 в будівлі Одеського коледжу сталася пожежа. Однією з причин пожежі вважають пробеми з проведенням в будівлі, яка не змінювалася з 1996 року. В результаті пожежі постраждали більше 30 осіб.

8 грудня в Україні оголосили жалобу в пам'ять про загиблих через пожежу в Одесі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: