Зустріч Путіна із Зеленським пройде після завершення Нормандського саміту

Читать на русском
Зустріч президента Росії Володимира Путіна з президентом України Володимиром Зеленським запланована на понеділок вже після переговорів в Нормандському форматі.

Зустріч президента Росії Володимира Путіна з президентом України Володимиром Зеленським запланована на понеділок вже після переговорів в Нормандському форматі.

Це підтвердив журналістам помічник глави російської держави Юрій Ушаков, пише ТАСС.

«Зустріч [Путіна і Зеленського] буде. Домовилися про неї. Все це буде вписуватися в той формат, який запропонують організатори саміту - французи, тобто, очевидно, після завершення всіх заходів [саміту]», - сказав представник Кремля. Він додав, що не знає, скільки триватиме розмова, тому що «це буде залежати від лідерів».

Відповідаючи на питання про теми, які можуть обговорити Путін і Зеленський, Ушаков підкреслив, що перш за все в порядку стоїть питання виконання мінських угод. «Подивимося», - відповів Ушаков на уточнююче запитання про готовність російської сторони обговорювати різні ідеї Києва.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський перед початком саміту нормандської четвірки проведе зустріч з лідерами Франції та Німеччини.

У графіку, наданому Офісом президента, немає зустрічі з Путіним, але в Кремлі раніше повідомляли про намір російського президента провести коротку бесіду із Зеленським.

Нагадаємо, зустріч лідерів Німеччини, Франції, України та Росії відбудеться в Парижі 9 грудня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: