Опублікували графік Зеленського на саміті в Парижі

Читать на русском
У графіку, наданому Офісом президента України, немає зустрічі з Володимиром Путіним, але в Кремлі раніше повідомляли про намір російського президента провести коротку бесіду із Зеленським.

Президент України Володимир Зеленський перед початком саміту нормандської четвірки проведе зустріч з лідерами Франції та Німеччини.

Згідно з графіком, наданим в офісі президента, Зеленський прибуде в Єлисейський палац о 14:55 за місцевим часом (15:55 за Києвом).

О 15:05 запланована зустріч Зеленського з президентом Франції Еммануелем Макроном, а о 15:30 - з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

У графіку, наданому Офісом президента, немає зустрічі з Путіним, але в Кремлі раніше повідомляли про намір російського президента провести коротку бесіду із Зеленським.

Офіційно двосторонню зустріч з Путіним анонсувала тільки німецька сторона.

О 16:00 має розпочатися зустріч лідерів країн-учасниць Нормандського формату, а на 18:45 запланована зустріч з представниками ЗМІ. Погоджено проведення спільної прес-конференції чотирьох лідерів.

Нагадаємо, зустріч лідерів Німеччини, Франції, України та Росії відбудеться в Парижі 9 грудня. Це - перший нормандський саміт з осені 2016 року. Перед самітом канцлер Німеччини Ангела Меркель проведе окремі зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським та президентом Росії Володимиром Путіним.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: