Джонсон обіцяє провести «трансформаційний» Brexit для Британії

Читать на русском
Борис Джонсон заявив, що його нервує суперечливість опитувань громадської думки напередодні виборів у четвер, 12 грудня, але він пообіцяв створити трансформаційний Brexit, який дозволить знизити імміграцію.

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що його нервує суперечливість опитувань громадської думки напередодні виборів у четвер, 12 грудня, але він пообіцяв створити «трансформаційний» Brexit, який дозволить знизити імміграцію.

Про це повідомляє Reuters.

Вибори 12 грудня вирішать долю Brexit та п’ятої за величиною економіки у світі, і це вирішальний вибір між консерваторами Джонсона та опозиційною лейбористською партією під керівництвом соціалістів.

«Brexit - це найрадикальніша і найглибша зміна в управлінні цією країною», - заявив Джонсон, додавши, що він виведе Великобританію з Євросоюзу 31 січня, якщо він виграє більшість у парламенті на 650 місць.

Також він пообіцяв створити «трансформаційний» Brexit, який дозволить знизити рівень імміграції в країну.

«Brexit незамінний - ви не можете рухатися вперед без Brexit», - додав прем'єр.

Джонсон назвав дострокові вибори та Brexit одними з найбільш визначальних геополітичних кроків Сполученого Королівства після Другої світової війни.

Голосування відбудеться з самого ранку, 12 грудня, у четвер. Наразі, Джонсону знадобиться понад 320 місць, щоб він міг залишатися прем'єр-міністром та ратифікувати угоду про Brexit, яку він уклав із ЄС у жовтні цього року.

Нагадаємо, опозиційна Лейбористська партія Великої Британії збільшила свою підтримку на чотири пункти минулого тижня, скоротивши лідерство прем’єр-міністра Британії Бориса Джонсона до 6%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: