Звіробій прийшла на допит до ДБР

Читать на русском
Волонтерка Маруся Звіробій (Олена Біленька – ред.) прийшла до Державного бюро розслідувань на допит.

Волонтерка Маруся Звіробій (Олена Біленька – ред.) прийшла до Державного бюро розслідувань на допит.

Зокрема, Маруся Звіробій прийшла до ДБР на допит разом з адвокатом. Також під Державним бюро розслідувань зібралися активісти.

Також Звіробій повідомила, що під час обшуків у неї вилучили зброю, телефон і блокнот.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань передало до Генпрокуратури проєкт повідомлення про підозру та проєкт подання на зняття депутатської недоторканості з нардепа Софії Федини за погрози президенту Володимиру Зеленському.

26 жовтня народна депутатка Софія Федина та громадянка Марія Звіробій, перебуваючи у м. Львові, здійснили онлайнтрансляцію на відеохостингу «YouTube» та в соціальній мережі «Facebook», під час якої «висловлювали погрози вбивством, адресовані президенту Володимиру Зеленському, пов’язані з його державною діяльністю».

Нагадаємо, вранці 28 листопада слідчі Державного бюро розслідувань прийшли з обшуками до волонтерки Марусі Звіробій, підозрюваної в погрозі вбивством щодо президента.

Волонтер викликала адвоката, але приїхали детективи, котрі приїхали, відмовилися чекати сторону захисту і погрожували виламати двері, якщо Звіробій їх не впустить. Коли вони зайшли до квартири, то пред'явили рішення суду і свої службові посвідчення.

Згодом Звіробій повторила свої погрози Зеленському.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: