Генпрокурор дав оцінку словам Федини про Зеленського

Читать на русском
Генпрокурор Руслан Рябошапка відреагував на висловлювання нардепа від Європейської солідарності Софії Федини про президента Володимира Зеленського.

Генпрокурор Руслан Рябошапка відреагував на висловлювання нардепа від «Європейської солідарності» Софії Федини про президента Володимира Зеленського.

Він підтвердив, що в словах Федини є очевидні ознаки злочину. Про це в п'ятницю, 1 листопада, повідомив генпрокурор, пише УНІАН.

Також за інформацією Рябошапки, за даним фактом порушено кримінальну справу.

«Так, це правда, не тільки він (народний депутат від «Слуги народу» Олександр Качура), а багато народних депутатів зверталися з цього приводу. Провадження було відкрито ще в понеділок. Там є очевидні ознаки злочину і за цими ознаками злочину було відкрито кримінальне провадження. ДБР, здається, зараз його розслідує», - підтвердив інформацію нардепів генпрокурор.

«Це фактова справа, оскільки, за Кримінальним процесуальним кодексом, зараз немає справ стосовно конкретних осіб... За цим повідомленням у Facebook», - додав Рябошапка.

Справу стосовно Федини та волонтера Марусі Звіробій відкрили після відео, на якому вони обговорювали варіанти смерті президента Володимира Зеленського.

Нагадаємо, після того, як президент України Володимир Зеленський поспілкувався з добровольцями в Золотому на підвищених тонах, нардеп Софія Федина разом з блогером і волонтером Марусею Звіробій записали відео з жорсткою критикою на адресу президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: