Волонтер Звіробій повідомила подробиці обшуків

Читать на русском
Слідчі ДБР вилучили зброю і телефон в ході обшуків у волонтера Марусі Звіробій, про яких вона повідомляла вранці в четвер, 28 листопада.

Слідчі ДБР вилучили зброю і телефон в ході обшуків у волонтера Марусі Звіробій, про яких вона повідомляла вранці в четвер, 28 листопада.

Про це Звіробій заявила в ефірі телеканалу «Прямий».

За її словами, слідчі вилучили зареєстровану зброю, мобільний телефон та блокнот.

«У постанові не було вказано, що повинні були забрати зброю, але забрали. Кажуть, забрали, тому що прострочено», - заявила Звіробій.

Нагадаємо, Держбюро розслідувань за сприяння працівників СБУ проводить cлідчі дії у волонтерки Марусі Звіробій, яка підозрюється в погрозі вбивством стосовно президента Володимира Зеленського.

Раніше Державне бюро розслідувань передало до Генпрокуратури проєкт повідомлення про підозру та проєкт подання на зняття депутатської недоторканості з нардепки Софії Федини за погрози президенту Володимиру Зеленському.

26 жовтня народна депутатка Софія Федина та громадянка Маруся Звіробій, перебуваючи у м. Львові, здійснили онлайнтрансляцію на відеохостингу «YouTube» та в соціальній мережі «Facebook», під час якої «висловлювали погрози вбивством, адресовані президенту Володимиру Зеленському, пов’язані з його державною діяльністю».

«Слово і Діло» писало, чи є в стрімі нардепа та волонтера ознаки складу злочину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: