Звіробій повторила свої погрози Зеленському

Читать на русском
Волонтерка Маруся Звіробій після проведених у неї обшуків у четвер, 28 листопада, знову повторила погрози президенту Володимиру Зеленському.

Волонтерка Маруся Звіробій після проведених у неї обшуків у четвер, 28 листопада, знову повторила погрози президенту Володимиру Зеленському.

Про це вона заявила в ефірі NewsОne.

Маруся Зверобой снова угрожала Зеленскому после обысков ГБР 28.11.19NEWSONE

«Розпіарили по всьому телебаченню вирвану з контексту розмову, яка була після слів нашого товариша президента, який поїхав хамити нашим військовослужбовцям. Його попередили: якщо ти будеш грубіянити... Повторю знову: якщо ти будеш грубіянити нашим військовослужбовцям, то з тобою трапиться все, що там ми за списком тобі пояснювали з Фединою. Якщо ще не доходить. І якщо ти думаєш, що з тобою щось не трапиться, бо ти мені замовив обшук вдома у моєї бабусі, то ти помиляєшся - відбудеться все так, як ми сказали. І «нєхрєн» поводитися так із людьми, які захищають Батьківщину», - сказала вона.

Також Звіробій повідомила, що під час обшуків у неї вилучили зброю, телефон і блокнот.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань передало до Генпрокуратури проєкт повідомлення про підозру та проєкт подання на зняття депутатської недоторканості з нардепа Софії Федини за погрози президенту Володимиру Зеленському.

26 жовтня народна депутатка Софія Федина та громадянка Марія Звіробій, перебуваючи у м. Львові, здійснили онлайн-трансляцію на відеохостингу «YouTube» та в соціальній мережі «Facebook», під час якої «висловлювали погрози вбивством, адресовані президенту Володимиру Зеленському, пов’язані з його державною діяльністю».

«Слово і Діло» писало, чи є в стрімі нардепки та волонтерки ознаки складу злочину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: