Суд знову продовжив обов'язки звільненому директору «Спецтехноекспорта»

Читать на русском
Антикорупційний суд задовольнив клопотання прокурора САП про продовження обов'язків колишньому керівнику СТЕ.
Владислав Бельбасфото: «Слово і Діло»

Суд продовжив до 14 грудня обов'язки директора державного госпрозрахункового зовнішньоторговельного підприємства «Спецтехноекспорт» Владиславу Бельбасу в кримінальному провадженні щодо розтрати понад 55 мільйонів гривень.

Таке рішення 21 листопада ухвалив слідчий суддя Вищого антикорупційного суду Сергій Мойсак за результатами розгляду клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомили журналісту «Слово і Діло» у САП.

Прокурор САП просив суд продовжити дію обов'язків Бельбаса на 2 місяці. Своє клопотання він обґрунтував тим, що досудове розслідування ще триває, а ризики перешкоджання слідству не зменшилися. Вислухавши його доводи, суддя клопотання задовольнив частково, продовживши обов'язки до 14 грудня. Він продовжив підозрюваному такі обов'язки: прибувати за першим викликом; повідомляти про зміну місць проживання та/або роботи, а також утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними у справі.

Нагадаємо, суд відпустив на поруки Бельбаса. Пізніше йому повернули внесену заставу. Раніше суд знову продовжив обов'язки ексчиновнику «Спецтехноекспорту».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: