«Право на владу»: чи приведе до ладу уряд Гончарука українські дороги

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти будуть розмірковувати, як боротись із безкарністю водіїв-порушників та чи можна якісно відремонтувати українські дороги.

Тема сьогоднішнього ток-шоу «Право на владу» – дорогі дороги. Масштабні автотрощі, п’яні вбивці за кермом, безлад на дорогах, повсюдне крадійство та ями, в які провалюються авто – українська повсякденна реальність часто схожа на безвихідь, де без сліду розчиняються зусилля чергових реформаторів. Тепер за ці «авгієві стайні» взявся новий уряд Гончарука. Чи здолають застарілі біди молоді енергійні новачки? Як зупиняли безлад в інших країнах та чи спрацюють їхні рецепти в Україні? Чи варто робити закон значно суворішим до порушників? Про все це сьогодні у ток-шоу «Право на владу» з Наталією Мосейчук.

До студії запрошені: прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, міністр інфраструктури України Владислав Криклій, голова Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, народний депутат від фракції партії «Слуга народу», голова комітету Верховної ради України з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський.

Також серед гостей студії – народний депутат від фракції партії «Слуга народу» Александр Скичко, міністр інфраструктури України (2016-2019) Володимир Омелян, експерт з питань законодавчого забезпечення безпеки дорожнього руху Володимир Караваєв, громадський активіст Костянтин Андріюк.

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Раніше «Слово і Діло» дослідило, скільки доріг відремонтували в Україні за 2019 рік.

Також ми розбирались, які обіцянки давали політики щодо ремонту доріг.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: