Суд зняв браслет з підозрюваного НАБУ ексначальника Служби автодоріг

Читать на русском
Антикорупційний суд лише частково задовольнив клопотання прокурора САП про продовження обов'язків підозрюваного.
Андрій Максименко

Суд зняв електронний браслет з колишнього виконувача обов'язків начальника Служби автомобільних доріг Миколаївської області Андрія Максименка, якого НАБУ і САП підозрюють в одержанні неправомірної вигоди.

Таке рішення 7 листопада ухвалив Вищий антикорупційний суд, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, Максименка затримали після одержання неправомірної вигоди. Пізніше йому повідомили про підозру, а суд взяв під варту з альтернативою застави. Цю суму за ексначальника Служби доріг внесли.

Після чого на Максименка поклали наступні обов'язки: прибувати за першим викликом; не відлучатись із населеного пункту, в якому проживає, без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи; утримуватися від спілкування зі свідками та носити електронний браслет. У зв'язку з наближенням дати завершення їх дії прокурор САП просив продовжити обов'язки. Суд клопотання задовольнив частково, знявши електронний браслет.

Нагадаємо, НАБУ і САП підозрюють Максименка у тому, що він, виконуючи обов'язки начальника Служби автодоріг, умисно одержав 19 серпня неправомірну вигоду у сумі 300 тисяч гривень і 11 вересня 90 тисяч доларів для себе. Вказані гроші він одержав за вчинення з використанням влади та службового становища дій, пов'язаних із виконанням САД у Миколаївській області договору, укладеного з ПП «Полтавабудцентр». Під час його затримання та особистого догляду у Максименка виявили 90 тисяч доларів, які виявилися предметом неправомірної вигоди.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: