Зведення штабу ООС: 4 обстріли, є поранені

Читать на русском
На Донбасі з початку поточної доби, 21 листопада, в районі проведення операції ООС збройні формування РФ чотири рази порушили режим припинення вогню.

На Донбасі з початку поточної доби, 21 листопада, в районі проведення операції ООС збройні формування РФ чотири рази порушили режим припинення вогню. У результаті постраждали троє українських військовослужбовців.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 21 листопадаСитуація на сході країни станом на 21 листопада 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстріляв позиції українських подразделенійіз ПТРК, озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

По позиціях українських захисників російські окупаційні війська здійснили два обстріли в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ, а саме неподалік Шумів з протитанкового ракетного комплексу і у Кіндрашівки-Нової - з підствольних гранатометів.

Також в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник також здійснив два обстріли по укріпленнях Об'єднаних сил - біля Водяного із гармат БМП-1 і автоматичних гранатометів, а також неподалік Невельського з великокаліберних кулеметів.

«Сьогодні, 21 листопада, бойові травми в результаті обстрілів отримали 3 військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил», - йдеться в повідомленні.

Раніше розвідка повідомляла, що бойовики проводили навчання в районі розведення на Донбасі.

Також нагадаємо, на Донбасі збили російський безпілотник.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: