На Донбасі збили російський безпілотник – штаб

Читать на русском
За інформацією, при падінні на нежилому дворі безпілотник здетонував, що свідчить про небезпечний вантаж, яким намагалися вразити українських військових.

На Донбасі в районі проведення Операції об'єднаних сил (ООС) був збитий російський безпілотник.

Про це повідомляє пресслужба штабу ООС ввечері у вівторок, 19 листопада.

Особливий статус Донбасу за 11 днів: що може прискорити процес і чим це небезпечноСпікер розраховує, що парламенту вдасться розробити законопроект про особливий статус Донбасу в стислі терміни – між зустріччю в Нормандському форматі та останнім пленарним засіданням ВР в 2019 році, яке пройде 20 грудня, тобто за 11 календарних днів.

За інформацією, при падінні на нежилому дворі безпілотник здетонував, що свідчить про небезпечний вантаж, яким намагалися вразити українських військових.

«Сьогодні після обіду, на горлівському напрямку, російські окупаційні війська використовували БПЛА, який здійснював політ над позиціями наших підрозділів з метою уточнення побудови системи оборони і викриття системи вогню підрозділів Об'єднаних сил», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на Донбасі з початку поточної доби, 19 листопада, озброєні формування РФ і її найманці чотири рази порушили режим припинення вогню.

Раніше повідомлялося, що голова МЗС Німеччини скасував поїздку на Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: