На Донбасі отримали поранення шестеро бійців ЗСУ – штаб ООС

Читать на русском
З початку поточної доби, 20 листопада, в районі проведення ООС на Донбасі збройні формування РФ та її найманці три рази порушили режим припинення вогню.

З початку поточної доби, 20 листопада, в районі проведення ООС на Донбасі збройні формування РФ та її найманці три рази порушили режим припинення вогню. В результаті - шестеро військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 20 листопадаСитуація на сході країни станом на 20 листопада 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстріляв позиції українських підрозділів з озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

По позиціях українських захисників російські окупаційні війська здійснили два обстріли в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, а саме неподалік Березового і у Талаківки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник із автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів вів вогонь по позиціях Об'єднаних сил неподалік Гладосово.

Раніше на Донбасі збили російський безпілотник.

Також нагадаємо, Зеленський має намір обговорити в Парижі конкретні терміни повернення Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: