Спецпризначенці штурмували квартиру в Києві: 17 затриманих

Читать на русском
Спецпризначенці в Києві штурмували квартиру на Оболоні. У приміщенні забарикадувалися 17 чоловіків у балаклавах.

Спецпризначенці в Києві штурмували квартиру на Оболоні. У приміщенні забарикадувалися 17 чоловіків у балаклавах.

Про це повідомляє пресслужба столичної поліції.

«До київської поліції надійшло повідомлення, що невідомі захопили приміщення, розташоване на проспекті Героїв Сталінграда. На місці події потерпіла розповіла правоохоронцям, що почула шум у коридорі, після чого вхідні двері відкрилися і до квартири забігло близько двадцяти чоловіків у масках. Невідомі виштовхнули з дому господиню з дочкою і закрилися зсередини», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили, що вже два роки тривають судові процеси щодо грошових зобов'язань, а цій сім'ї неодноразово погрожували. Надалі борг передали третім особам, але ніяких документів про примусове виселення не було.

Переговори з чоловіками в квартирі були безрезультатними. Тому спецпризначенцям довелося штурмом брати приміщення. Всіх, хто був усередині, затримали і доставили до відділення поліції.

«Крім того, після затримання правопорушників у господині квартири та її дочки зникли ювелірні прикраси і коштовні речі», - додали в поліції.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних злочинів, передбачених ст. 356 (самоправство) і ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

Раніше поліція затримала нападників на ветерана АТО в Києві.

Також нагадаємо, в Києві невідомі напали на антикорупційного експерта Лєменова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: